diumenge, 15 de setembre del 2024

L'AFA i l'Institut Sants participem al Park(ing) Day Barcelona

Què és el Park(ing) Day Barcelona?

El Park(ing) Day Barcelona és un esdeveniment anual que coordina Espai Ambiental Cooperativa i ISGLOBAL amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, des de l’any 2014.

Es tracta d’una acció performativa, de  sensibilització i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament  de cotxes en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu  de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el  medi ambient. Té lloc a diverses ciutats de tot el món.

Participació de l'AFA i l'Institut Sants

Des de l'AFA de l'Institut Sants hem promogut la participació del nostre alumnat i centre en aquesta iniciativa, amb una sèrie d'activitats el proper divendres 20 de setembre. Les activitats de tarda esgtan obertes a famílies i públic,

Divendres 20 setembre 

Activitat matí (11 a 14 h)

Es realitzarà un recorregut des de la perspectiva de la diversitat funcional (ceguesa - discapacitat motora - envelliment) per a descobrir si el nostre entorn és accessible per a totes les persones i experimentar quines són les barreres quotidianes invisibles als nostres ulls.
 

Activitats tarda

  • De 16:30 a 18 h: Videomob amb infants per mostrar com veu i es mou un infant.
  • De 16:30 a 18 h: Al carrer hi juguem: mural al carrer amb guixos.
  • De 16 a 18 h: Informació sobre Campanya Protegim les Nostres Escoles i recollida de propostes Illa Escolar Sants.